SØNDAGSFINT + DAGENS OUTFIT

Hei og god søndag!! Jeg er så "heldig" at jeg nesten aldri jobber mandager, noe som gjør at jeg virkelig greier å slappe av og kose meg på søndager. Jeg husker at når jeg gikk på skolen så synes jeg søndag var en litt dum dag. For man satt jo i grunn bare og gruet seg til en ny uke. Jeg håper hvertfall at alle dere som har en travel/slitsom mandag foran dere, likevel greier å senke skuldrene på en dag som denne. Søndager er jo i grunn ganske fine. De fleste har fri, de fleste butikker er stengt (thumbs down til søndagsåpne butikker!) og det er en fin dag til å sove lenge på og å kose seg med det man ikke har fått slappet av med resten av uken.

Topp - H&M, Skjørt - Bik Bok, Strømpebukse - Pierre Robert, Bukseseler - ??

Hjelp. "Dagens outfit"-innlegg er ikke akkurat min ting, men i dag har jeg lyst å vise hva jeg har på meg! Jeg fant frem bukseselene jeg ikke har brukt på en stund, og dette enkle antrekket ble med en gang litt mer spennende. Digger det!

Fine ting med denne søndagen:

- pizzarester og et stort glass cola til frokost.
- rare britiske gameshows på tv'en.
- sove lenge uten å få dårlig samvittighet.
- finne et antrekk man føler seg vel i (likevel om kosebuksa vanligvis er det beste jeg kan ha på meg på en søndag,da. men noen ganger er det gøy å stæsje seg opp uten grunn, og på søndag har man ofte bedre tid til det)
- glede seg til å få bukse og sminke i posten denne uken. (impuls-shoppet litt på nett i natt. hehe whoops)
- spise masse sjokolade og potetgull.
- å spille utallige timer sims4.
- kanskje se en film i kveld.
- invitere mamma på mandagstaco.

Håper dere har en god søndag. Senk skuldrene, skriv lister som sorterer tanker og forminsker stresset du kanskje har i deg, unn deg noe godt og gjør noe som får deg til å slappe av!