HEI, FEBRUAR.

Januar har vært litt tung, slitsom og trist. Jeg har følt meg konstant sliten og trøtt, veldig demotivert til tider og ganske trist i blant. Januar er generelt litt kald og tung, og i tillegg har vi også måttet ta farvel med et godt og herlig menneske, noe som selvfølgelig gjør vondt ♡

Noen bilder som beskriver denne måneden ganske godt. 1. Jeg har virkelig blitt en frokostspiser i det siste. For noen år siden hatet jeg all mat som ikke var middag, nå lager jeg meg gode frokoster med eggerøre/rundstykker/knekkebrød/frukt/bær/yoghurter og har blitt veldig glad i det. 2. En stk sliten, trøtt og bleik Karen Anna. 3. Og dette bildet har egentlig ikke så mye her å gjøre, jeg ville bare vise dere et av favorittantrekkene mine for tiden, hihi.

Jeg har likevel troen på at februar skal bli bedre. Når man har gode mennesker rundt seg, skal man komme seg gjennom det meste ♡ Og det beste jeg føler man kan gjøre når ting er litt tungt, er å legge planer og finne på fine ting å fylle dagene med. I februar vil jeg altså:

- Spise god lørdagsmiddag med Andreas.

- Se flere episoder av Breaking Bad, fordi det er en god serie som gjør det lett å koble av i blant. (Har forresten sett alt av Girls nå og det jeg gjør meg så trist at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg?!)

- Lage flere videoer! Dette er en ting jeg virkelig har vært stolt av denne måneden. At jeg endelig har funnet motet til å poste videoer og la være å slette dem etter en uke.

- Stå opp tidligere om morgenen. Etter vi flyttet inn i huset, har vi egentlig fått en veldig god døgnrytme, men i det siste har jeg sovet alt for lenge om morgenen. Jeg vil ha som mål å komme meg opp i 09:00-tida. Jeg har prøvd det de siste dagene, og det har gått greit, likevel om jeg ikke kommer meg ut av den varme dyna før rundt kvart over, så er det en god begynnelse.

- Lage flere salater. Har endelig funnet noen dressinger jeg liker som gjør salaten mer spennende, og salat er jo faktisk veldig sunt og godt, så hvorfor i alle dager lager jeg det ikke oftere?

- Besøke farmor og farfar. Det er så innmari lenge siden jeg har besøkt dem nå siden de bor noen små timer unna, men nå  jeg gjøre det snart. Neste gang jeg har ei frihelg/noen fridager der det passer å ta seg en liten tur må jeg gripe sjansen. Gleder meg skikkelig til å besøke dem igjen, for huset deres er det koseligste noensinne og bestemors boller er de beste i verden. Så jeg håper jeg får skviset inn en tur til dem i løpet av måneden.

- Lese mer. Hjelp, hva skjedde med målet mitt på goodreads om å lese 12 bøker i år?! Jeg var inne i den gode leseperioden, men plutselig forsvant alt sammen med energien min. Jeg var så sliten, og alt jeg ville var å ligge på sofaen og se serier. I februar skal jeg lese mer!

- Legge til flere sanger i Februarlista mi på Spotify.

- Bake noe. Boller/horn/muffins. Et eller annet jeg ikke har laget på en god stund.

- Lage en middagsrett jeg aldri har laget før.

- Dette er ikke sikkert vi får til, men jeg håper på at jeg og A skal få muligheten til å ta oss en liten utenlandstur! En weekendtur, kanskje. Bare for å komme seg litt vekk og for å oppleve og se noe annet enn øya. Vi driver og diskuterer mulige reisemål og om vi får til en tur blir jeg så innmari glad, for det hadde virkelig gjort godt nå!