HOS BESTEMOR OG BESTEFAR.

Hei og hellandussan, folkens! T a k k for så himla fine kommentarer på både "Du er så stille" og "Kjære mamma"-innlegget mitt. Dere er altså så gode og kommentarene deres gjorde meg veldig glad! (Forresten, så er jeg alltid så usikker på hvordan jeg skal svare på kommentarene deres. Om dere skriver mailen deres i kommentarfeltet, får dere da mail når jeg har svart på den? Til dere andre bloggere så bruker jeg å svare inne på bloggen deres, men det er litt tungvint det også. Hm)

Søndag kveld satt jeg meg på bussen til byen, der jeg møtte bestemor og bestefar (på pappa sin side) De bor et par timer hjemmefra, og vi kjørte derfor hjem til dem. Jeg har truffet dem litt her på øya de siste årene, men jeg tror ikke jeg har vært her på besøk og sovet her på ca tre år!! Minst. Huff. Så nå var det virkelig på tide. Ettersom jeg ikke skal på jobb før på onsdag, så tenkte jeg at det virkelig var på tide å ta seg en liten tur. Jeg reiser hjem igjen allerede i morgen, men noen få dager er hvertfall masse bedre enn ingenting. Jeg bestilte bestemors boller (for de er noen av de beste i verden), fikk kjøttkaker til middag, vi har kjørt en tur inn til Åndalsnes (som forresten har bystatus! Det er noe av det dummeste, haha) og jeg har lest bok og skrevet brev. Det er en sånn deilig ro her, og jeg kjenner at det virkelig er godt å være her på besøk igjen. I tillegg er det skikkelig fint og koselig her: 

Sånn ser forresten huset deres ut. Innmari koselig og har virkelig sjarm. Ikke fult så gøy når man skal sove alene og man ligger og tenker på at huset ble bygd allerede i 1790! (Hjelp?? Jeg tror litt på spøkelser og sånt nemlig, hehe)

Jeg og bestemor har sett igjennom utallige fotoalbum og mimret fra alle de gangene jeg var her når jeg var yngre. Har så mange gode minner fra dette stedet! Fant forresten det bildet her og jeg synes det er så innmari morsomt. Fatter ikke hva jeg holder på med her.

Jeg vlogger faktisk mens jeg er her også. Det blir jo ikke den mest interessante vloggen med tanke på at det er et rolig sted og jeg i hovedsak er her for å catche up med familie og slappe av, men jeg tror det blir en okei video. Jeg har forresten blitt helt tullerusk etter jeg har fått meg kjæreste. Jeg gleder meg sånn til å se han igjen at man skulle trodd at jeg ikke har sett han på flere uker, når jeg ikke har vært hjemmefra i tre hele dager en gang. Hjelpes.. Så klissete og teit jeg føler meg. Vel, det er jo hvertfall et godt tegn, da!

Nå skal jeg redigere litt video og lese litt bok før jeg skal sove. God natt, gode mennesker!