Min tid i SnapKollektivet er nå over

Om dere følger SnapKollektivet på snapchat, så dere kanskje at jeg valgte å forlate SnapKollektivet i går. Jeg ble helt overveldet over alle de hyggelige kommentarene deres over at dere syntes det var trist og at dere synes jeg hadde gjort en flott jobb i kollektivet. Dette varmer, og det gjør det på en måte lettere å forlate SK, ettersom jeg sitter igjen med følelsen av at jeg har bidratt med noe godt. Og det var akkurat det som var målet mitt.

Jeg valgte å forlate kollektivet rett og slett fordi det gjorde meg litt sliten. Det var overraskende slitsomt å ha en del dag med snapping, og jeg tror ikke helt at det passet meg. Jeg fikk med en gang dårlig samvittighet når jeg tenkte på å gi meg, fordi jeg tenkte "men dette prosjektet er så viktig og bra, hvorfor vil jeg ikke fortsette å være en del av dette?" Men jeg vet hvor viktig det er å lytte til seg selv. For meg så kreves snappingen mye. Ikke bare må man prøve å få snappet litt i løpet av en dag, men man skal også dele mye, ha kontakt med følgerene og det kreves også en del planlegging og arbeid bak kulissene. Jeg er fryktelig dårlig til å ha faste ting hengende over meg. F.eks. om jeg sier "på fredag skal jeg blogge", da får jeg mest sannsynlig ikke lyst til å blogge. Akkurat sånne ting må jeg gjøre når jeg føler for det og har energi til det. Derfor passet snapchat meg litt dårlig og jeg synes det ble litt slitsomt.

Men det er ingen hemmelighet at dette prosjektet har engasjert meg veldig, og at jeg har vært så himla takknemlig for å få være en del av det. Det ble så mye større enn jeg trodde, og det har virkelig vært innmari gøy, spennende og fint å få være med. Jeg angrer ikke et sekund!

Jeg tenker at likevel om dette ikke funket helt for meg i lengden, så vil jeg hente inspirasjon av SK til bloggen. Det siste året har jeg blogget veldig mye om hverdag, og det vil jeg fortsette med. Men etter inspirasjon av SK, vil jeg fortsette å ta opp temaer som engasjerer meg og pushe meg selv til å skrive litt andre og "viktigere" innlegg enn jeg har gjort i det siste. Jeg kan altså prøve å fortsette SK's kamp om et mer åpent og inkluderende samfunn, likevel om jeg ikke lengre er en del av selve SK.

Takk til alle dere som har fulgt med på dagene mine, som har sendt meg så mange flotte ord og som også har funnet veien hit til bloggen min via SK. Følg gjerne med videre! <3

Og en stor takk til de flotte damene i SK, som jeg kommer til å savne å være i kollektiv med, men som jeg skal passe på å holde kontakten med <3