Mandager, dere

Jeg må innrømme at jeg er ganske glad i mandager. Det føles litt som man restarter alt og det er litt lettere å starte på nytt med ting med en bedre motivasjon. De siste ukene har jeg vært mye trøtt, deppa og det har blitt gjort litt for lite skolearbeid. Og det å restarte midt i uken er jaggu ikke lett. Derfor liker jeg mandager. Da våkner jeg med en helt annen innstilling enn andre dager. Klar for å gripe fatt i den nye uken, klar for å prøve på nytt med mer motivasjon. Det var kanskje litt annerledes før når jeg jobbet (da jobbet jeg mye helg, så hadde sjeldent den helgefølelsen å se frem til, og dagene gikk litt inn i hverandre), for nå som jeg går skole mandag-fredag, er det lettere å ha motivasjonen oppe tidlig i uken, når man vet at man har helgen å se frem til.

Jeg føler allerede at ting har blitt litt lettere enn det har vært i det siste. Om dere så videoen min i mitt forrige innlegg, så dere at jeg har hatt det litt tungt. I helga var A her, noe som hjalp veldig. Vi har det så gøy sammen. Vi var på kinodate (Doctor Strange!!! Se den!), spiste pizza på peppes, gikk tur rundt omkring i Gamle Bergen, tok oss noen øl på et utested og catcha up med Nobel. Det var akkurat det jeg trengte, og humøret og innstillingen ble litt mer positiv. Jeg prøver også å komme inn i en mer effektiv og bedre rytme enn jeg har vært i i det siste. I dag har jeg rukket å tatt meg en liten etter-skoles-lur (klarer meg sjeldent uten..), vaske og henge opp klær og endelig få jobbe en del med hjemmeeksamen. Appen 'forest' er virkelig en livredder når det kommer til det å konsentrere seg! Det føles så godt å starte uken effektivt, og jeg skal prøve å bli flink til å jobbe om dagen, og sette av deler av kvelden til å belønne meg selv med å slappe av med noe gøy.

Har også endret design på bloggen! Muligens litt for kjedelig, men jeg liker det enkelt, oversiktelig og rent.