Siden sist

Wow, det gikk ikke så bra med denne bloggingen. Jeg tok meg en aldri så liten pause, rett og slett. Men nå er jeg tilbake (for tusende gang?), og her kommer litt bilder av hva jeg har drevet med i det siste!

Adventsfølelsen har kommet hit til Bergen, noe som gleder en julefreak. Jeg elsker advent og julen, og synes denne tiden på året kan være innmari fin. Lengter etter litt snø, men jeg prøver å være innstilt på at den kanskje ikke kommer (så slipper jeg å bli skuffet) Og om den kommer her i Bergen, så regner det nok bort igjen med en gang..

Siden sist har jeg vært hjemme en tur. Og i helga var A her på besøk. Da dro vi på lysfesten her i Bergen, noe jeg er glad vi fikk med oss. Til tross for mye folk og surt vær, så var det så absolutt verdt det! Nydelige julesanger og til slutt: fyrverkeri!

Jeg fikk helt nyttårsfølelse av det hele. Jeg må innrømme at jeg er en stor pingle, som vanligvis står og gjemmer meg bak et eller annet når folk skyter opp fyrverkeri på nyttårsaften. Men dette føltes hakket tryggere enn når den lille kidden i nabolaget får prøve for første gang.

Det var rett og slett helt nydelig!

Etter vi hadde hevet i oss en burger og litt pomfri satte vi kursen mot USF Verftet for å få med oss Emergenza-finalen her i byen. Kompisen min Markus og bandet hans (New Age Disco Boys) skulle delta, så vi måtte nesten ta oss en tur. Gøy!

Finnes det noe finere enn når de mørke, kalde kveldene blir lyst opp av fult av lys?

Me & you <3

Innimellom det fine her prøver jeg å få gjort skolearbeid og å skrive ferdig hjemmeeksamen før jeg tar juleferie om noen uker. Ikke så veldig lett når de mørke, kalde morgenene gjør en himla trøtt og en i tillegg har kjøpt ny tilleggspakke til Sims og fire nye episoder av Gilmore Girls er ute. Men jeg skal nok få det til, det har jeg troen på!