Et avbrekk i den nye hverdagen

Etter denne helga kjenner jeg at det blir litt vanskeligere å hente seg inn igjen i hverdagen. Jeg ble hjemme hos A (og mamma) en ekstra dag denne gangen, og plutselig føltes alt som før. At jeg skulle være der hver dag fremover. Men i dag sank realiteten inn igjen, når vi atter en gang måtte kjøre til flyplassen. Ikke at jeg ikke vil tilbake til Bergen, for jeg liker meg skikkelig godt her. Jeg vil bare aldri reise fra dem. Aller helst vil jeg vel bare at alle jeg er glad i skal bo på samme sted/ha en teleporteringsmaskin sånn at jeg kan gå på skole i Bergen og besøke alle jeg kjenner andre steder når som helst. Det hadde vært fint, det.

Men jeg har hatt en så fryktelig fin helg. Shit. Jeg føler meg så takknemlig og heldig. Jeg har spist sinnssykt god mat, sett filmer og serier (altså, kan vi bare sette av noen sekunder for å snakke om hvor bra Nobel er? Altså??? Ja?? Bare se det), ledd til jeg har fått vondt i magen, koset med hundene, snappet for SnapKollektivet, vært på caféen med mamma og bestemor, spist pinnekjøtt (!!) sammen med bestefar, fått tidenes velkomst når jeg skulle innom Coop (hvor jeg jobbet før jeg flyttet. Herregud så koselig med klemmer og store smil. Jeg har gode kollegaer!), slappet av hjemme hos mamma, vært i ballbingen med A og gått en helt nydelig kveldstur sammen med han. Se bildet over da! Det var tusen ganger finere på ekte. Rett og slett helt magisk!

Håper dere også har hatt en god helg!