I HELGA.

Fredag kveld etter jobb stappet jeg i meg tortillachips med ostedip (best) og så noen episoder av Breaking Bad sammen med Andreas før jeg tok kvelden. Lørdag hadde jeg fri, noe som alltid er like deilig! Jeg sov lenge, ordnet meg litt, spiste polarbrød til frokost og dillet litt med den nye bloggen min. Klokken tre hentet mamma meg, for da skulle vi til samfunnshuset sammen med bestemor og bestefar. Der var det underholdning, loddsalg og kaker. Veldig koselig! Noen timer senere handlet jeg inn litt potetgull og godis til kvelden, før jeg dro hjem og slappet av. A hadde kveldsvakt, så litt før han var ferdig på jobb begynte jeg på lørdagsmiddagen. Svinestrimler (2 til 40,- på coop prix, folkens!) og ovnsstekte poteter og brokkoli med bernaise til. Sykt godt! Klokken ni ble NRK skrudd på og det var tid for Spellemann! Jeg elsker sånne program, og Spellemann er et av årets store TV-høydepunkt for meg.