THE 15x3 LIST.

3 ting jeg ser frem til:
- Vår neste reise (som vi ikke vet hvor blir enda (eller når), men jeg har veldig lyst til byer som Amsterdam, Stockholm, London og Brighton)
- Å få skrevet ferdig brev nr to til min nye brevvenn!
- Spellemannprisen i kveld! Elsker den typen programmer (og folkens; Janove Ottesen skal synge! Ææh! Og Bernhoft er programleder!)

3 ting jeg gruer meg til:
- Tante rød. Som kommer på besøk når som helst. Yey. Hurra, folkens.
- Neste gang jeg må besøke tannlegen. Har ikke vært der på alt for lenge nå. Bare utsetter det fordi jeg gruer meg sånn.
- Å gå ut etterpå. Kaldt, snø og slaps!

3 ting jeg liker:
- Girls. Definitivt favorittserien før øyeblikket!
- Lyseblå hus og vegger.
- Følelsen av å komme hjem til huset "vårt" hver dag etter jobb.

3 ting jeg ikke liker:
- Å se at mennesker jeg er glad i har det tungt. Og å vite at det ikke er så mye annet man kan gjøre for å hjelpe i en sånn situasjon enn å gi en god klem.
- Oliven. Og jeg hater at jeg ikke liker det, for det ser så innmari godt ut!
- Når mennesker ikke sier hei, spesielt i situasjoner der det minste som blir "forlangt" av deg er å si et lite "hei". Synes nesten det er litt frekt i blant.

3 ting jeg vil:
- Studere tegnspråk, og kanskje ta lærerutdanning!
- Flytte til en by (helst til høsten)
- Gifte meg. En gang (Har null hastverk altså, hehe) Og å ha et skikkelig fint bryllup. Gjerne utendørs, midt om sommeren med enkel, fin pynt, masse blomster, mange fine lys og lykter og god musikk til langt på natt. Æsj, har jeg virkelig blitt en person som driver med sånn bryllupssnakk :((( Men altså, åh. 

3 ting jeg burde:
- Legge sammen klærne som har hengt på klesstativet litt for lenge nå.
- Bli flinkere til å rydde opp etter meg med en gang etter at jeg har laget mat (Ugh! Er litt for flink til å utsette det)
- Finne en ny t-skjorte å bo i når jeg ligger hjemme på sofaen. Har bodd i den samme t-skjorta i sånn ca én uke nå. Hehe. Whoops.

3 ting jeg kan:
- Snakke relativt bra amerikansk.
- Være tålmodig. Ikke alltid, selvfølgelig, men sånn generelt så synes jeg at jeg har en ganske god tålmodighet. Å vente i kø osv. føler jeg at jeg takler fint. 
- Lage gode vårruller. Likevel om de sist gang ble alt for sterke, så har kanskje ikke helt kontroll enda.

3 ting jeg ikke kan:
- Regler innenfor sport. Fotball, håndball, volleyball - you name it. Jeg kan nesten ikke noen av reglene, noe som gjør at om jeg en sjelden (!) gang ser en kamp, så må jeg spørre om alt som skjer. Har aldri vært glad i sport, da, så det er ikke akkurat så rart at jeg ikke kan noe om det.
- Realfag. Jeg er håpløs i fag som matematikk, naturfag o.l. Hjelp, æsj og fysj.
- Snakke med folk jeg ikke kjenner så godt uten å bli dødsnervøs og klam i hendene.

3 ting jeg snakker om ofte:
- Turene mine til USA og familien min der. Tror det begynner å bli en smule irriterende for de rundt meg, for hver eneste gang noen nevner USA begynner jeg å snakke om North Dakota og Minnesota og Mall of America og å kjøre rundt i golfbiler og demolition durby og stefaren min og ugh. Det blir litt mye i blant. Jeg bare elsker de statene og å være der hos familien min <333
- Vestborg VGS. Skolen som ga meg tre av de beste årene i mitt liv. Føler meg litt irriterende når jeg snakker om det også, for bare temaet kommer opp så går jeg inn i mimreboksen og det tar litt tid før jeg greier å komme meg ut igjen.
- Mensen.

3 ting jeg blir rolig av:
- Musikken til Thomas Dybdahl.
- Når jeg for en gangs skyld greier å fokusere kun på én ting, og virkelig nyte den ene tingen. F.eks. når man skriver brev, og kun tenker på å skrive og ikke tenker på alt jeg burde ha gjort og alt som skal skje denne uken o.l. Eller når jeg ser en film og virkelig greier å koble av og bare følge med på filmen. Det blir jeg rolig av.
- Pjusk/massasje.

3 ting jeg blir stressa av:
- At andre mennesker stresser.
- Tid. Føler alltid at jeg har for lite tid til å gjøre alt jeg ønsker i løpet av en dag. Enda jeg ikke har noen særlige planer i løpet av en dag, så føler jeg at tiden går så fort at jeg ikke greier å nyte den helt.
- Sosiale situasjoner/arrangement jeg gruer meg til. Da stresser jeg skikkelig inni meg.

3 ting jeg har gjort den siste uken:
- Vasket gulv.
- Hørt masse på det nye albumet til Gengahr.
- Klippet pannelugg (mer om det senere)