Eget domene!

Hei, fine mennesker, og god.. natt? Jeg har kjøpt mitt eget domene! Ikke noe mer blogg.no!

Jeg tenkte at det var på tide å gjøre noe jeg har tenkt på veldig lenge, nemlig å skaffe meg mitt eget domene. Jeg har vært litt lei av blogg.no i det siste, så det føles godt å "oppgradere" litt. Nå har jeg massevis av blogglyst og gleder meg skikkelig til å blogge her på karenanna.net! En fin start på et nytt bloggår!

Har dessverre litt problemer med å få koblet bloggen til bloglovin' (virker som det har skjedd en feil et sted, så driver og venter på svar fra bloglovin', så forhåpentligvis ordner det seg om noen dager!) men om du vil ha påminnelser på nye innlegg, er det mulig å følge bloggen min via facebook her. (blir innmari glad om du vil det! mangler kun to likes før jeg har hele hundre (!!) likes, iih)