Video

Video: Kinodate (med meg selv)

Hæ? Video på en onsdag? Vanligvis poster jeg én hver helg. Men denne uken kommer det to videoer! En liten en i dag, og en vanlig en til helga. Enjoy! Husk å abonner. Når jeg når 200 abonnenter kommer jeg til å feire med en liten giveaway ♥♥♥

Q&A - SPØR MEG

Hei, flotte mennesker! I dag er det fredag - er det ikke herlig?! I går kveld reiste jeg hjem på vinterferie, og det er skikkelig deilig å være hjemme og å vite at jeg skal være her en liten stund. I dag har endelig Thomas Dybdahl gitt ut nytt album, så jeg skal lytte det ihjel i hele dag! Når Andreas er ferdig på jobb skal vi spise god fredagsmiddag, se tv og film og jeg skal kose meg med cola og godis. God fredag, alle sammen!

Denne uken så tenkte jeg kanskje å lage en video hvor jeg svarer på spørsmål fra dere (om dere har noen, såklart) En aldri så liten Q&A. Så er det noe dere lurer på om meg eller f.eks.  tegnspråkstudiet jeg går så er det bare å stille spørsmål nede i kommentarfeltet!

Et bilde fra Bergen på en skikkelig grå Bergensdag. Sånn så det ikke akkurat ut i går når jeg reiste derfra, da var det nemlig sol og blå himmel! Kom hjem til snø....... Oh well. Snø kan også være fint, da. (Jeg bare liker den best i desember)

Video: Pengetips, konsertprat og brodering

Ukens video kom til slutt! I dag prater jeg om noe som hjelper meg med å spare litt penger/bruke pengene litt mer fornuftig, en konsert jeg var på i Grieghallen med Bergen Filharmoniske Orkester (som spilte musikk fra Star Wars!! Omg), minikonsert på platekompaniet med Janove Ottesen og om hva jeg driver med når jeg føler for å være litt kreativ i blant. Abonnerer du ikke allerede på YT-kanalen min, så blir jeg så himla glad om du har lyst å gjøre det!

Ha en superfin søndag videre!

VLOGG: EN ROLIG SØNDAG

Her er ukens video! Denne gangen ble det en ganske lang videoblogg. Håper dere liker den!

Yay, jeg greide å poste fire videoer i januar! Jeg tenker at vi fortsetter med én video i uken, ettersom det funket ganske bra. Takk til dere som ser på, det er så gøy når folk vil følge med. Bli også superglad om du vil abonnere på kontoen min på YouTube, for jeg har et lite mål om å nå 200 abonnenter snart, hihi.

Video / Unboxing: Pakke fra The Cry Baby Club

Jeg prøver hardt å få til målet mitt om å poste én youtube-video i uken, så her kommer video nr to i januar! Jeg bestilte meg to ting fra en nettbutikk som heter The Cry Baby Club (ikke sponset) og bestemte meg for å filme litt mens jeg åpnet pakken!

<3

Nå skal jeg spille sims (halo, småbarn er tilbake!!) og spise masse sjokolade. God helg!