Video

Bøker jeg har lest i vinter - video

Leseåret har jeg kickstarta ganske bra og leselysten er bedre enn den noen gang har vært. Jeg koser meg fremdeles med serier, film og YouTube når jeg skal slappe av, men det er godt å endelig kunne senke skuldrene helt og bruke tid på å lese også. Jeg har hittil lest fem bøker og ligger godt an til lesemålet mitt som er 12 bøker. I videoen prater jeg litt om hvilke bøker det er jeg har lest!

Blir kjempeglad hvis du abonnerer på YouTube eller adder meg på Goodreads. Jeg tror jeg bare heter Karen Anna der. Har blitt skikkelig glad i den siden, for det er så fint å få tips og lese reviews av andre folk.

Jeg håper du har det bra! Denne onsdagskvelden bruker jeg til å gjøre litt skolearbeid, se litt Modern Family, google etter hotell og flybilletter til sommeren og å lese i Stalker av Kepler. Hva leser du for øyeblikket?

Peptalk med Karen Anna | Gjør det som gjør deg glad

Når jeg endelig har mer fritid blir det litt flere opplastinger enn vanlig. Håper dere liker det og sjekk gjerne ut denne videoen som jeg nettopp postet!

Her snakker jeg om hvor viktig det er å bruke fritiden sin på det som gjør deg glad. Livet er seriøst for kort til å sitte på rommet og tenke at man ikke er god nok til å bruke tiden sin på det man ønsker. Go for it, for hvis det gjør deg glad; så er det verdt det!

5 min og 19 sek av USA

Forrige sommer var jeg og kjæresten min tre uker i USA 🇺🇸 Jeg har nemlig en stefar, stebror og mer slekt i statene Nord Dakota og Minnesota. Jeg hadde ikke planer om å videoblogge da jeg var der, men filmet bittelitt innimellom likevel. Nå savner jeg USA, familien min, sommer og reise, så jeg satt sammen denne lille videoen med små glimt av det vi dreiv med der borte. Håper dere liker den, og nyt langhelga!

Video: Bullet Journal Setup / Mai

Ettersom jeg ELSKER bullet journaler, og å se videoer av hvordan folk ordner dem, så tenkte jeg at det var på tide å lage min egen setup-video! Hadde det veldig gøy med å lage den, så jeg håper dere liker den. Gi den gjerne en tommel opp og legg igjen en kommentar så jeg får vite om dere er interessert i at jeg skal lage flere! GOD LANGHELG.

Video: Asking people in Bergen: What makes you happy?

After I filmed this video, I found out that the meaning of the video kind of changed a bit when I started asking tourists that answered in english. In Norwegian, I asked people "Hva gjør deg lykkelig?" which means something a bit more.. serious, maybe? At least compared to "what makes you happy". I think people consider it to be a bigger question than just what makes you feel good. When a Norwegian gets asked that question I think it can feel a bit more like "What gives your life meaning?"

Therefore, I saw that it was a bit harder for Norwegians to answer than the foreigners. In lack of a good english word to replace "lykkelig", I chose happy. But still, the point with this video is maybe to show that there is not that big a difference between these words. Not really. Because I feel like what makes your life worth living, is all these "small" things (like a cup of tea, a good book, a concert etc.) that all together make your days feel good, and therefore your life good. I think it's all about collecting all those small, precious moments and to be thankful of the small glimpses of happiness each day.

An example of this may be my long distance relationship with my boyfriend. The situation is not ideal, and sometimes I really hate being away from him. (Actually most of the time) But that doesn't mean I can't be happy/lykkelig? Because some days, when I sit on the bus and the sun is shining and I listen to a really good song as I'm on my way to pick him up at the airport, nothing could feel better at that moment. Or maybe another day, when I feel really proud that I dared to move to a city all by myself to study what I really I want, and it's friday and I'm going to make tacos while I skype with my boyfriend until my cousin comes over to watch TV. I can also feel happiness all around me at those days.

Happiness is not something that is just given to you in the future. It's something that's given to you in small (maybe even big) glimpses each day, and it's all about appreciating them and discovering them.

THANK YOU SO MUCH TO THE WONDERFUL PEOPLE THAT SAID YES TO ATTEND IN THIS VIDEO!

Video: København #2: Døveforeningen, døvekirken, shopping og crêpe

Dag to i København gikk til å besøke døveforeningen og døvekirken, noe som var veldig spennende. Ettersom dansk og norsk tegnspråk er nokså forskjellig, sleit jeg litt med å forstå det som ble sagt, men jeg fikk referat av noen andre i klassen, og det var uansett veldig spennende å få se lokalene deres og få lære om hva de driver med.

Etter skoletid var det tid for å utforske København. Vi endte derfor opp i handlegaten og koste oss med is og crêpe. Og hey - det var sol! Så himla deilig med noe annet enn skyer og regn.

Video: Vlog / Reiser til København

Sent fredag kveld var jeg hjemme på øya. Det var så himla deilig å være hjemme igjen, og nå nyter jeg påskeferien! I København storkoste jeg meg. Det var en så innmari fin tur! Jeg prøvde å dailyvlogge, og her kommer den første videobloggen i denne lille reise-serien. Ettersom vi ankom København ganske seint søndag kveld, så handler denne videoen mest om pakking, reiseforbereding og selve reisen.