Bøker

Bøker jeg har lest i vinter - video

Leseåret har jeg kickstarta ganske bra og leselysten er bedre enn den noen gang har vært. Jeg koser meg fremdeles med serier, film og YouTube når jeg skal slappe av, men det er godt å endelig kunne senke skuldrene helt og bruke tid på å lese også. Jeg har hittil lest fem bøker og ligger godt an til lesemålet mitt som er 12 bøker. I videoen prater jeg litt om hvilke bøker det er jeg har lest!

Blir kjempeglad hvis du abonnerer på YouTube eller adder meg på Goodreads. Jeg tror jeg bare heter Karen Anna der. Har blitt skikkelig glad i den siden, for det er så fint å få tips og lese reviews av andre folk.

Jeg håper du har det bra! Denne onsdagskvelden bruker jeg til å gjøre litt skolearbeid, se litt Modern Family, google etter hotell og flybilletter til sommeren og å lese i Stalker av Kepler. Hva leser du for øyeblikket?

Bøker lånt fra biblioteket i det siste

Hittil har jeg lest 6 av 12 bøker, som er målet mitt på goodreads dette året. Noen av dem har vært ganske tynne og lettleste, men oh well. Det teller likevel! Jeg leste nettopp ut "Sangen om en brukket nese" av Arne Svingen, og den var utrolig fin! Likte den skikkelig godt.

For noen dager siden syklet jeg til biblioteket for å levere boka og låne meg noen nye. Jeg endte opp med disse tre:

Jeg har allerede lest alle diktene i "Ren Poesi" (som var ganske fin, likevel om dikt ikke er helt min greie)

Nå holder jeg på å lese Norske Gleder av Ragnar Hovland, og den virker ganske fin hittil. Jeg blir så glad når leselysten er på topp! Målet mitt er å få lest ut de bøkene her før jeg reiser på ferie, og å låne noen nye til ferien starter. Tar veldig gjerne i mot fine boktips til bøker jeg kan lese i ferien. Er glad i fine ungdomsbøker, koselige romaner og novellesamlinger! Krim funker også, og kanskje litt fantasy.

NYE BØKER.

Åh, så gøy det er å få ting i posten! Jeg har lenge tenkt på å bestille bøkene til Sandra Beijer, så før helga gjorde jeg det endelig. Sandras blogg har jeg lest en liten stund nå, og den er så himla fin. Derfor har jeg blitt ganske nysjerrig på hvordan hun skriver, og ettersom bøkene ikke kostet så masse, så kjøpte jeg dem. 

Det er egentlig ganske sjeldent jeg kjøper bøker, ettersom jeg som oftest låner dem på biblioteket. Synes det virker greiest å kjøpe bøker man allerede har lest og vet at man liker, så  man ikke sitter der med mange bøker man aldri vil lese igjen. Uansett, så tok jeg sjansen med de bøkene her. "Djuret" er en ganske kort novelle, så den har jeg planer om å lese før og etter jobb i dag. Den andre skal jeg starte å lese når jeg til slutt har fått lest ferdig "Vi ses i morgen" av Tore Renberg (ugh, jeg sliter litt med tykke bøker) Sandra er jo fra Sverige, så det blir ganske uvant å lese på svensk. Men det skal nok gå fint!

Gleder meg veldig til å lese bøkene hennes! Har du lest dem? I såfall; hva synes du om dem?